header2-gids-voor-bedrijven.png

Bedrijven willen het optimale rendement uit hun medewerkers halen. Jimgo helpt daarbij.

 

Jimgo gelooft dat werk meer is dan een functie uitoefenen en geld verdienen. Werk is samenwerken, een persoonlijke bijdrage leveren en daadwerkelijk betrokken zijn. Medewerkers die zichzelf durven en kunnen zijn en volledig tot hun recht komen. Dan ontstaat ruimte voor initiatief, creativiteit en ontwikkeling. Dan geven medewerkers zelf vorm aan verandering.

 

Daar waar mensen met plezier werken volgt succes vaak als vanzelf. In de praktijk is dit niet altijd even makkelijk te realiseren. Soms hebben mensen moeite met verandering. Soms durft men zichzelf niet te zijn. Soms is de samenwerking ver te zoeken.

 

Jimgo is er van overtuigd dat de sleutel tot succes bij het operationeel management ligt. Bij teamleiders en managers die de medewerkers direct aansturen. Daar waar persoonlijke factoren het organisatiebelang raken. Hoe zorgen zij ervoor dat met alle veranderingen en de werkdruk mensen gemotiveerd blijven en met plezier presteren? Een pittige klus!

 

 

 

 

 

Jimgo ondersteunt bedrijven bij de ontwikkeling en verandering van teams en medewerkers, met:

- persoonlijke coaching

- teambuilding en samenwerking

- coaching on the job

- HR coaching

 

Jimgo staat bekend om de directe aanpak. Een prikkelende en enigszins confronterende werkstijl wordt gecombineerd met relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor. Tot de kern doordringen en gevoelige punten benoemen.